Posted on

Divine Fortune

En tredje spelautomat från NetEnt är Divine Fortune. Även här är det ett mytologiskt tema, men istället hämtat från den grekiska mytologin. Spelets symbol är en pegasus – en flygande häst. Spelet har tre olika jackpottar. Minor och Major är fasta jackpottar, medan Mega är en progressiv jackpott som ofta kommer upp i höga summor. Den högsta jackpotten som betalats ut var på motsvarande 6,5 miljoner kronor. En fördel med det här spelet är att det är större chans att vinna jackpotten. Att det är fler jackpottar som delas ut gör att de blir lite lägre. Att NetEnt har flera populära jackpottspel beror inte bara på att det finns chans att vinna en stor jackpott. NetEnt är även kända för att göra bra och snygga spel, som kan vara roliga att spela även om man aldrig får någon storvinst. Slots - Enarmad bandit

Jackpott Giant

Jackpott Giant är ett spel från Playtech, där det är en jätte som står i centrum. Det är ett spel med fem hjul och tre rader och möjlighet att vinna en ganska bra jackpott. Den högsta som betalats ut var på motsvarande 112 miljoner kronor. Förutom jackpotten har spelet fördelen att det har två olika bonusspel, vilket kan förbättra spelupplevelsen.

Är det värt att hoppas på en jackpott?

Det finns även andra populära jackpottspel, men är det då värt att välja spel utifrån hur jackpotten ser ut? Det beror på hur du fungerar. För vissa känns en enorm jackpott som något som höjer spänningen och nerven i spelet, även om chansen att vinna den är minimal. För andra spelar det ingen större roll att den finns där, eftersom det ändå är så liten chans att vinna. Det bästa är att välja ett spel som känns roligt att spela. Känns det roligare om det ingår ett hopp om en jackpott du förmodligen aldrig kommer vinna? Då kan ett jackpottspel passa dig.